(044) 334-51-20
Замовити дзвінок

Введіть Ваш номер телефону

Вам незабаром зателефонують

  • Фільтри для води 💧
  • Корисні матеріали
  • Чистая вода для мамы и малыша

  • Чиста вода для мами і малюка

    13 вересня 2016

    Якщо й були на планеті Земля часи, коли у всіх живих джерелах була чистою і придатною для пиття, то сьогодні це виглядає майже що казкою. У наші дні проблема споживання чистої води стоїть дуже гостро. Більшість людей розуміє значення якості питної води у здоров'ї людини. Чи варто говорити про те, як якість питної води впливає на здоров'я зростаючого організму і жінки, яка виношує немовля в утробі , а потім тривалий період годує малюка грудьми.

    Перші місяці життя малюк вживає в їжу виключно материнське молоко, однак склад молока годуючої мами здебільшого пов'язаний з тим, що вона вживає в їжу і яку воду п'є. Іншими словами, якщо споживана вода не кращої якості, то можна сміливо сказати, що малюк п'є таку ж воду. Результатом можуть стати алергічні прояви різного характеру, хронічні захворювання, розвиток інфекційних захворювань.

    Багато батьків знаходять «порятунок» в тому, щоб купувати бутильовану воду, але є думка, що така вода може бути не менш шкідлива, ніж неочищена водопровідна вода. Навіть якщо врахувати, наприклад, що були дотримані всі технології обробки води та використані якісні матеріали при виготовленні пластикової пляшки, в якій знаходиться вода, то немає ніяких гарантій, що бутлі з водою зберігалися в правильних умовах.

    Якщо неподалік від будинку є колодязь або свердловина з артезіанською водою, то непогано б провести лабораторний аналіз джерела, щоб переконатися в можливості вживання такої води для їжі і пиття. При цьому слід враховувати, що хімічний склад водних джерел може змінюватися, тому рекомендується проводити аналіз не рідше двох разів на рік. Можна, звичайно , кип'ятити будь-яку воду перед вживанням, але при цьому слід пам'ятати, що така вода є вже непотрібної для організму, оскільки високі температури вбивають як корисні для людини мікроорганізми так і шкідливі.

    Виникає природне запитання – що робити? Можливо, багато батьків знайдуть для себе заспокоєння в тому, що будуть очищати воду самостійно, в домашніх умовах, за допомогою сучасних фільтраційних систем, різноманітність яких так широко представлено сьогодні на ринку водоочисних технологій .

    Найдосконалішою технологією водоочищення на сьогоднішній день можна назвати систему зворотного осмосу. Принцип очищення полягає в протіканні води через найдрібнішу мембрану, яка пропускає крізь себе лише молекули води і кисню. Таку воду можна додатково збагачувати мінералами і корисними речовинами. Може така вода – це те найкраще, що можна зробити для збереження здоров'я своїх малюків.