(044) 334-51-20
Замовити дзвінок

Введіть Ваш номер телефону

Вам незабаром зателефонують

Як позбутися від накипу

01 серпня 2021

Білий наліт на кухонних приладах - це накип спричинений жорсткістю води. Підвищений вміст солей у воді централізованого постачання та воді зі свердловин загрожує швидкому зношенню водонагрівальних приладів. Чистити щоразу всі приладу від такого накипу досить важко. Також шар накипу істотно зменшує теплопровідність металу, через що прилад починає працювати менш ефективно. Якщо вам набрид накип на чайнику та осад на дні своєї чашки, пропонуємо купити антинакипний фільтр для води.

Як правильно вибрати фільтр від накипу?

Фільтри від накипу складаються з корпусу, який прикручується до трубопроводу, та прозорої колби. Фільтруючий матеріал знаходиться у колбі, це може бути засипка або спеціальний картридж. Оновлення фільтруючого матеріалу відбувається шляхом зміни засипки або відповідно картриджа, що з легкістю можна зробити власноруч. Чому варто купити такий фільтр? Окрім того, що антинакипний фільтр прекрасно очищає воду від солей жорсткості він ще й доступний в ціні, легко встановлюється, має широкий вибір моделей та простий у використанні.

Перш ніж обрати антинакипний фільтр, потрібно визначити для якої техніки він буде використовуватись. В залежності від цього вони бувають для:

  • Пральної машини.

  • Бойлера.

  • Газової колонки.

  • Посудомийної машини.

  • Душу.


За способом очищення антинакипні фільтри діляться на реагент ні та безреагентні.

До безреагентних відносять магнітні та фільтри з іонообмінною смолою. Безреагентний пристрій створює магнітні імпульси, які здатні руйнувати структуру кристалів чи унеможливлюють їх закріплення на поверхні. Реагенті в свою чергу діють на основі хімічних речовини, які вступають в реакцію з солями жорсткості та запобігають утворенню накипу.

Існують також реагенті поліфосфатні фільтри для пом'якшення води. Вони досить широко використовуються у побуті. Їх ще називають сольовими, так як в якості засипки використовують поліфосфатну натрієву сіль. Досить дієві та недорогі. Проте їх вагомий мінус у тому, що вони не придатні для очищення питної води та небезпечні для екології. Фосфати, які виділяються після обробки води таким фільтром, потрапляють у водойми та забруднюють їх. Тому користуватись полі фосфатним фільтром вкрай небажано.            Безпечною альтернативою стали безполіфосфатні фільтри, які діють на основі реагентів харчового класу. Після очищення таким фільтром, вода не змінює свого хімічного складу та зберігає свої органолептичні властивості. Чудово очищає воду для котлів, бойлерів, посудомийних та пральних машин. Безполіфосфатний фільтр - це сучасний прилад для очищення води безпечний для довкілля.

Купити фільтр від накипу набагато дешевше ніж щоразу ремонтувати побутову техніку. Безліч видів антинакипних фільтрів ви можете знайти у магазині vodavdom.ua. Ми працюємо лише з надійними виробниками, тому гарантуємо якість всіх систем очищення.