Введіть Ваш номер телефону
Вам незабаром зателефонують
24 години з моменту доставки води
Оптимальний час від моменту забору води до початку проведення аналізу не повинен перевищувати 12 годин
600грн
Перед набором води необхідно відкрити кран на 5-10 хвилин
Тару необхідно ретельно вимити без використання хімічних засобів
Воду слід набирати тонким струменем уникаючи утворення бульбашок повітря
Тара повинна бути заповнена повністю (без повітря) і щільно закрита кришкою
Показник | Одиниця вимірювання | Норматив для питної води, не більше |
---|---|---|
Запах при Т=20 град С | бали | 2 |
Запах при Т=60 град С | бали | 2 |
Кольоровість | градуси | 20 |
Мутність | Одиниця мутності | 1 |
Смак і присмак | бали | 2 |
Водневий показник pH | одиниці | 6.5 – 8.5 |
Загальне залізо | Мг/куб.дм | 0.2 |
Загальна жорсткість | ммоль/куб.дм | 7.0 |
Загальна лужність | ммоль/куб.дм | Не нормується |
Кальцій | Мг/куб.дм | Не нормується |
Магній | Мг/куб.дм | Не нормується |
Хлориди | Мг/куб.дм | 250 |
Сухий залишок | Мг/куб.дм | 100 |
Марганець | Мг/куб.дм | 0.05 |
Амоній | Мг/куб.дм | 0.5 |
Нітрати | Мг/куб.дм | 50 |
Нітрити | Мг/куб.дм | 0.5 |
Окислюваність | МгO2/куб.дм | 5.0 |