0 (800) 301-399 (044) 392-03-99
Замовити дзвінок

Введіть Ваш номер телефону

Вам незабаром зателефонують

  • Фільтри для води 💧
  • Корисні матеріали

  • Корисні матеріали

    Як позбутися від накипу - фото

    Як позбутися від накипу

    01 серпня 2021
    Білий наліт на кухонних приладах - це накип спричинений жорсткістю води. Підвищений вміст солей у воді централізованого постачання та воді зі свердловин загрожує швидкому зношенню водонагрівальних приладів.
    Як економити воду? - фото

    Як економити воду?

    01 серпня 2021
    Чи знали ви, що в середньому людина використовує близько 150л. води в день? Більшу частину цієї води ми використовуємо для гігієнічних потреб і лише 3-4% для пиття.

    Для чого потрібні фільтри у ванну кімнату? - фото

    Для чого потрібні фільтри у ванну кімнату?

    01 серпня 2021
    Очищати воду необхідно не тільки для пиття та приготування їжі, але і для гігієнічних потреб. Коли ми приймаємо ванну чи душ, ми не думаємо про те, як впливає на нашу шкіру вода, яка тече з крана.
    Навіщо потрібні проточні фільтри для води - фото

    Навіщо потрібні проточні фільтри для води

    01 серпня 2021
    Забруднена вода, яка тече з крана це проблема, з якою стикаються як власники квартир, так і будинків. Вода централізованого водопостачання давно відстає від необхідних норм.

    Чи варто купляти фільтр насадку на кран? - фото

    Чи варто купляти фільтр насадку на кран?

    01 серпня 2021
    Слідкувати за своїм здоров'ям, це не тільки вживати багато вітамінів та правильно харчуватися, це також пити чисту від домішок воду. Від кількості очисних систем, які сьогодні можна знайти в інтернет магазинах, розбігаються очі.
    Що таке вугільний фільтр для води? - фото

    Що таке вугільний фільтр для води?

    01 серпня 2021
    За своїми функціями виконує останню ступінь очистки, отже вважається додатковим. Тобто першим в такій системі очищення буде встановлюватись механічний фільтр (прибере з води грубі домішки), потім фільтр тонкої очистки (видалить домішки розміром близько 20мкм) і останнім етапом очищення стане саме вугільний фільтр.

    Ультрафіолетове очищення води - фото

    Ультрафіолетове очищення води

    29 липня 2021
    Ультрафіолетове очищення води - це інноваційний, безреагентний метод очищення води за допомогою ультрафіолетових хвиль середньої довжини (250-270нм). Принцип роботи такий: ультрафіолетова лампа випромінює хвилі, які проникають через товщу води, руйнуючи бактерії, віруси та патогенні мікроорганізми.
    Міфи про воду - фото

    Міфи про воду

    29 липня 2021
    Вживаючи воду у правильній кількості, ми забезпечуємо собі хороший настрій, високу активність, міцне здоров'я та відмінне самопочуття. На різних сайтах можна знайти безліч інформації про те, як правильно пити воду так, щоб вона приносила нам тільки користь.

    Пити чи не пити воду? - фото

    Пити чи не пити воду?

    29 липня 2021
    Всього десять днів людина може прожити без води. Вода - це основа життя, а чиста вода - основа здоров’я. Без води неможливе існування всіх живих істот та рослин. Недаремно перше, що шукають на невідомих нам планетах, це вода.
    Вода впливає на вашу фізичну форму - фото

    Вода впливає на вашу фізичну форму

    16 липня 2021
    Всім відомо, що вживання води протягом дня забезпечує нормальну життєдіяльність людського організму. Ми складаємось приблизно на 60% із води, тому при втраті хоча б 2% знижується працездатність та розумова діяльність.

    1 2 3 4 5